Usluge i aktivnosti

Savjetovanja i psihosocijalna
podrška

Individualno savjetovanje

U prostorima našeg Centra nudimo uslugu individualnog savjetovanja. Naše korisnike u savjetovanje uključujemo nakon provedene inicijalne procjene, kojom poštujemo načelo individualnog pristupa. Individualno savjetovanje provodi se sa stručnom osobom (socijalni pedagog, psiholog, socijalni radnik) ovisno o procijenjenim potrebama korisnika.

Rad u grupi

Provodi se po formiranju grupe djece, mladih i/ili roditelja sukladno potrebama korisnika. Kroz grupnu interakciju korisnici razvijaju spoznaje o sebi i drugima, razmjenjuju međusobna iskustva, razvijaju osjećaj grupne pripadnosti i uzajamne podrške, kao i vještine potrebne za samostalno nošenje s aktualnim poteškoćama. Rad u grupi zasniva se na konceptu cjelovitog, iskustvenog i socijalnog učenja.

Telefonsko i online savjetovanje

Osjećaš strah, nesigurnost i nisi spreman na osobni dolazak?
Možeš/možete nam se javiti telefonskim putem svakim radnim danom od 9:00 do 15:30h ili online od 0-24 h putem e-maila te ćemo na pristigli upit odgovoriti u što kraćem roku, poštujući vašu privatnost.

Psihosocijalna individualna i grupna podrška

U okviru stručnog rada korisnicima se pruža usluga  individualne i grupne psihosocijalne podrške. Psihosocijalna podrška uključuje aktivnosti kojima se potiče razvoj kognitivnih, funkcionalnih, komunikacijskih i socijalnih vještina korisnika. Svrha ove usluge jest osnaživanje pojedinca, njegove obitelji i društvenog okruženja s ciljem unapređenja vlastitih kapaciteta za prevladavanje postojećih teškoća te poboljšanja kvalitete svakodnevnog funkcioniranja.

Ne možemo pomoći svima, ali svatko može pomoći nekome

Ronald Reagan

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići