Izjava o zaštiti osobnih podataka

Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“, cijeni vaš interes i vaš posjet ovoj web stranici. Vaša nam je privatnost važna i želimo da se osjećate ugodno prilikom posjete naše web stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga kojoj posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa. Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju se u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na pravilima o zaštiti podataka koja se primjenjuju na Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“. Pojedini dijelovi naše web stranicemogu sadržavati veze na druge web stranice koje nisu obuhvaćene ovim izjavom o privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite našu web stranicu, naši web poslužitelji standardnopohranjuju pojedinosti o vašem pregledniku i operacijskom sustavu, web stranicu s koje posjećujete našu web stranicu, stranice koje posjećujete na našoj web stranici, datum vašeg posjeta, te iz sigurnosnih razloga, da bismo npridentificirali napade na našu web stranicu, IP adresu koju vam dodjeljuje vaš davatelj internetskih usluga. Predmetna IP adresa pohranjuje se sedam dana. Uz izuzetak IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo u slučaju sa ste ih nam poslati prilikom ispunjavanja naše kontakt forme.

Korištenje i donošenje osobnih podataka i ograničenje korištenja u određenim okolnostima

Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“, upotrebljava vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za tehničku administraciju web stranice. Osobni podaci se eventualno prenose državnim organizacijama i tijelima isključivo u okviru obveznih zakonskih obveza. Svi naši djelatnici obveznici su standardne klauzule povjerljivosti i čuvanja informacija.

Izbor

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (ako ste ispunili našu formu za upit i očekujete povratnu informaciju). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emaila jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane.

Newsletteri

Naša web stranica ne koristi opciju pretplate na slanje newslettera.

Dodaci za društvene mreže

Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“, koristi tzv. Društvene dodatke (“gumbi”) društvenih mreža Facebook i Instagram. Kada posjetite naše web stranice, ti se gumbi aktiviraju prema zadanim postavkama, tj. bez vaše intervencije mogu slati podatke odgovarajućim društvenim mrežama. Društvena mreža može dohvatiti podatke, neovisno o tome jeste li u interakciji s gumbom ili ne. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, mreža može dodijeliti vaš posjet web stranici na svoj korisnički račun. Društvena mreža ne može dodijeliti posjet drugimCentar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ web-lokacijama, osim ako i dok ne aktivirate odgovarajući gumb.

Ako ste član društvene mreže i ne želite da kombiniraju podatke s vašeg posjeta našim web-lokacijama s vašim podacima o članstvu, morate se odjaviti s društvene mreže prije nego što posjetite našu web-lokaciju ili pronađete odgovarajuće postavke na web-lokaciji društvene mreže.

Nemamo utjecaja na opseg podataka koje društvene mreže prikupljaju pomoću gumba. Pravila o korištenju podataka društvenih mreža pružaju informacije o svrsi i opsegu podataka koje prikupljaju, o tome kako se ti podaci obrađuju i upotrebljavaju, prava koja su vam dostupna i postavke koje možete upotrijebiti za zaštitu vaše privatnosti.

Kolačići

Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi se nazivaju “kolačići” u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica.Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Ukoliko želite pročitati više o kolačićima, molimo kliknite ovdje.

Analiza podataka o korištenju

Kolačiće koristimo za praćenje postavki posjetitelja i prepoznavanje osobito popularnih odjeljaka naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naše web stranice više specifično prema vašim potrebama i time poboljšati ono što Vam nudimo.U svrhu statističke analize Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ koristi Google Analitiku. Ako ne želite da Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ prikuplja i analizira statističke podatke vezane uz vaš posjet, možete u svakom trenutku prigovoriti na buduću upotrebu vaših podataka pritiskom na ovaj button:

Postavke kolačića

 

Postavke kolačića

Za tehničku provedbu vašeg prigovora potrebno je postaviti isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Sigurnost

Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje smo dobili od vas i kojima upravljamo od manipulacije, gubitka, uništenja i pristupa trećim stranama. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

Pravo na informacije

Na vaš zahtjev, Centar za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ obavijestiti će vas pismenim putem ili drugim sredstvima što je prije moguće i sukladno važećem zakonu o tome koje su osobne podatke vezane uz vas pohranili. Ako se netočni podaci spremaju unatoč našim nastojanjima da se podaci točni i ažuriraju, ispraviti ćemo ih na vaš zahtjev.Ako imate bilo kakvih pitanja o obradi osobnih podataka, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka Nini Mihelić, bacc.admin.publ. kao i informirati se o zaštiti podatka i vašim pravima na ovom linku.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići