Blog

Aktualno

Važnost igre ?

Igra je izrazito važna u dječjem razvoju jer pridonosi tjelesnoj, kognitivnoj, socijalnoj i emocionalnoj dobrobiti te je u ovim neobičnim vremenima itekako dobrodošla. Kroz igru se barem nakratko zaboravljaju svakodnevne brige i prevladava ugodno raspoloženje, kako djeci dok se igraju tako i roditeljima. ?

Koristeći kreativnost i maštu, djeca kroz igru, osim što se zabavljaju, smiju i opuštaju, ujedno i uče mnoge važne i korisne stvari za život. Igrajući se, djeca grade osobnost, uče dijeliti s drugima, razvijati dobre odnose, raditi u skupinama, na primjeren način rješavati probleme i sukobe, ali i pregovarati. Igra je vrijeme za uživanje, ali i za razmišljanje, istraživanje okoline i sebe, kroz igru djeca spoznavaju što ih zanima i veseli te u čemu su dobri i uspješni, a što trebaju više vježbati. Ukratko, kroz igru djeca na zabavan, kreativan i inovativan način uče o životu. ?

Na ovom linku ćete pronaći 40 ideja kako se roditelji i djeca mogu zajedno igrati i učiti:

https://parenting.firstcry.com/articles/top-40-fun-indoor-games-for-kids/

Dječje igre nisu samo igre, nego ih treba smatrati ozbiljnom dječjom djelatnošću.

– M. Montaigne

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići