Blog

Aktualno

Svjetski dan prevencije zlostavljanja djece

Svake godine 19.11. obilježava se Svjetski dan prevencije zlostavljanja djece. Zlostavljanje djece na bilo koji način ostavlja duboke posljedice zato je važno osluškivati probleme o kojima nam djeca govore te ih educirati o ovoj tematici kako bi bili svjesni činjenice da ne postoji opravdanje za bilo koju vrstu nasilnog ponašanja, te da svatko od nas ima mogućnost izbora ponašanja.

Često nam najjednostavnije stvari mogu izmamiti najveći osmijeh na lice. Za sljedećih deset, potrebno je malo vremena, dobra volja i ništa novaca. ?

 1. Probudi dijete sa slatkim zagrljajem.
 2. Stavi slatku poruku ljubavi djetetu u ruksak da ga razveseli kada nije kod kuće.
 3. Ohrabri ga prije odlaska u školu.
 4. Poljubi ga pri pozdravu.
 5. Poljubi ga kad se vrati doma.
 6. Napravi mu obrok koji posebno voli te se zajedno družite prilikom objeda.
 7. Pitaj ga kako je proveo dan.
 8. Daj mu kompliment.
 9. Odvedi dijete u park te se poigraj s njime.
 10. Ušuškaj dijete u krevet, pročitaj mu priču te ga poljubi za laku noć.

Centar Luka Ritz

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

 • WordPress Obavezni
 • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići