Blog

Aktualno

Svjetski dan mentalnog zdravlja – 10.10.2021.

Dragi naši korisnici,

uoči Svjetskog dana mentalnog zdravlja kojeg obilježavamo svake godine na dan 10. listopada s ciljem podizanja svijesti o problemima vezanim za mentalno zdravlje, ovom vas prilikom podsjećamo na važnost održavanja vlastite mentalne higijene.
Mentalno zdravlje uključuje našu emocionalnu, psihološku i socijalnu dobrobit. To je stanje blagostanja u kojem svaka osoba ostvaruje svoj potencijal, zahvaljujući kojem se olakšano nosi sa svakodnevnim stresom života, a da pritom može produktivno raditi te da je u mogućnosti doprinositi svojoj zajednici.
Užurbana svakodnevica, stres, nedostatak vremena za uživanje i hobije… sve su to faktori koji utječu na naše mentalno zdravlje. Također, svjetska pandemija koronavirusa s kojom smo suočeni gotovo zadnje dvije godine utječe na nas i naše svakodnevno funkcioniranje. Usred svih navedenih faktora, kao i mnogih drugih, pitate li se brinete li dovoljno o svom mentalnom zdravlju. Stoga, nemojte zaboraviti brinuti o sebi jer zdrav čovjek, ujedno je i bogat čovjek. Iskoristite ovu nedjelju kako biste osnažili vlastite emocionalne, psihološke i socijalne komponente zdravlja, a na način da se okružite ljudima i sadržajima koji tome doprinose. ?

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići