Blog

Aktualno

Sretan Uskrs!?

Dragi svi,

uz buđenje prirode, dolaskom proljeća i uz prve zrake sunca, polako nam se približava i najveći blagdan kršćanstva – Uskrs.

Uskrs je blagdan mira, nade, topline i zajedništva.

Vrijeme je za ukrašavanje naših domova veselim proljetnim bojama, koje simboliziraju dolazak sunčanijih i toplijih dana.

Miris kuhane šunke i bakinih kolača, maslinove grančice, uskrsni zeko…mnogo je asocijacija na blagdan Uskrs, a vjerujemo da svima prvo padne na pamet – ukrašavanje uskrsnih pisanica.

Jeste li znali da su uskršnje pisanice simbol plodnosti i rađanja novog života. Poznato je da su se u prošlosti pisanice bojile svijetlim bojama kako bi se proslavio dolazak proljeća, a običaj darivanja pisanica potječe još prije dolaska kršćanstva.

Zasigurno imate već neke svoje metode ukrašavanja pisanica koje ste isprobali prijašnjih godina, ali zašto ne biste ove godine probali nešto novo? ?

Donosimo vam filmić s 25 ideja kako ukrasiti uskršnje pisanice i vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe. ?

https://www.youtube.com/watch?v=bjpWM6ds6K0

I ne zaboravite, uskrsno vrijeme ove godine se podudara s pandemijom korona virusa te smo svi pozvani da ostanemo doma, kako ne bi ugrožavali sebe i druge.

Zato iskoristite ovo blagdansko vrijeme za druženje s vašim dragim ukućanima. Uz ideje iz filmića zabave neće nedostajati, a mi čekamo vaše fotke ukrašenih pisanica.

Svima želimo Sretan Uskrs uz obilje blagoslova, mira i zahvalnosti.

Vaši djelatnici Centra Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići