Blog

Aktualno

Proslavili smo prvu godišnjicu :)

S osmijehom na licu i puni ponosa 02.10.2018. godine na Međunarodni dan nenasilja proslavili smo našu prvu godišnjicu rada. Tom prilikom pridružili su nam se brojni visoki uzvanici, predstavnici suradnih ustanova socijalne skrbi, zdravstva, predškolskih i obrazovnih ustanova, fakulteta i mnogi drugi nama dragi gosti.

Veliko hvala svim našim govornicima:

  • gospođi Ivani Jolić, ravnateljici Centra Luka Ritz,
  • gospođi Višnji Fortuni, imenovanoj članici Saborskog odbora za zdravstvo i socijalnu politiku,
  • gospodinu Andriji Mikuliću, predsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba,
  • gospođi Jeleni Pavičić Vukičević, zamjenici gradonačelnika Grada Zagreba,
  • gospodinu Ivici Bošnjaku, pomoćniku ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,
  • gospođi Renati Margaretić Urlić, savjetnici predsjednice za društvene djelatnosti i mlade,
  • gospođi Suzani Ritz, majci Luke Ritza.

Također zahvaljujemo svim gostima koji su svojim prisutstvom uljepšali proslavu naše prve godine rada kao ustanove socijalne skrbi Grada Zagreba.

Jedna, ali vrijedna godina je iza nas i sada puni entuzijazma i pozitivnih misli krećemo u neke nove pobjede. ?

Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići