Blog

Aktualno

Projekt “Poštuj sebe, poštuj druge – podrška djeci i mladima u zajednici“

Projektom   Poštuj sebe, poštuj druge – podrška djeci i mladima u zajednici“   doprinosimo socijalnoj uključenosti djece i mladih s problemima u ponašanju (s posebnim naglaskom na djecu i mlade u jednoroditeljskim obiteljima) kroz pružanje kvalitetnih izvaninstitucijskih socijalnih usluga djeci, mladima i članovima njihovih obitelji.

Projekt traje od 28. listopada 2021. do 28. listopada 2023. godine, a u prvoj godini provedbe pruženo je 317 usluga savjetovanja i pomaganja za 52 djece i mlađih punoljetnika s problemima u ponašanju te 40 roditelja.

Tijekom srpnja proveden je petodnevni program iskustvenog učenja u prirodi za mlade i roditelje, a krajem listopada započet je  program podrške roditeljstvu te grupni rad s djecom.

Jedan od ciljeva je osnažiti kapacitete stručnjaka za pružanje podrške djeci i mladima s problemima u ponašanju i njihovim obiteljima te se u listopadu krenulo s radionicama/konzultantskim sastancima za 14 voditelja mjera stručne pomoći i mjera intenzivnog nadzora u obiteljima s djecom s problemima u ponašanju.

Udruženje Djeca prva ovaj projekt provodi u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Društvom za psihološku pomoć i Centrom za pružanje usluga u zajednici Savjetovalište Luka Ritz.

„Poštuj sebe, poštuj druge – podrška djeci i mladima u zajednici“ (UP.02.2.2.15.0055) sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske te se provodi na području  urbane aglomeracije Zagreb.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: https://strukturnifondovi.hr/; http://www.esf.hr/

Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići