Blog

Aktualno

Tu smo za vas :)

Dragi naši mali i veliki korisnici,

vjerujemo da ste već dobro upoznati sa situacijom vezanom uz izbijanje pandemije virusa COVID-19, a obzirom na svakodnevnost dostupnih vijesti od strane Ministra zdravstva i stručnih djelatnika. U siječnju ove godine Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je izbijanje nove koronavirusne bolesti javnozdravstvenom prijetnjom od međunarodnog značaja kao i visoki rizik od širenja koronavirusne bolesti 2019 (COVID-19) u druge zemlje širom svijeta.

SZO i javnozdravstvene vlasti širom svijeta aktivno djeluju na suzbijanju epidemije COVID-19. Međutim, iznimno je važno da svaki od nas preuzme svoj dio odgovornosti pridržavajući se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite vezanih uz korona virus. Brigom o sebi, brinemo i o zajednici, no ne zaboravimo kako je osim fizičkog zdravlja, važno i mentalno zdravlje.   Razumijevanje i suosjećanje ne samo s osobama koje se liječe od COVID – 19 virusa, već i sa zdravstvenim i stručnim djelatnicima te radnicima različitih struka i poslova koji svakodnevno odrađuju svoj dio kako bi se svakodnevni život održao, kao i međusobna suradnja i podrška su od iznimne važnosti.

Obzirom na aktualnu situaciju, otežano je funkcioniranje svih sektora pa tako i našeg, a posebno u vidu direktnog rada s korisnicima. Stoga će u narednom periodu djelatnici Centra Luka Ritz, pokušati doprinijeti zajednici poticanjem i održavanjem pozitivnog duha, podrškom i smjernicama kako se nositi u trenutnoj situaciji.

Za početak, sjetimo se kako inače često razmišljamo o nedostatku vremena za svoju obitelj, ali i za brigu o sebi. Uzmimo sada ovo vrijeme za sebe i iskoristimo ga za sve ono što inače stavljamo sa strane.

Čuvajmo se, pazimo na sebe i druge i budimo si podrška.

Vježbajmo solidarnost i zajedništvo, a uskoro stižu naše ideje kako brinuti o mentalnom zdravlju, provođenju vremena s najbližima i održavanju pozitivnog duha.?

Ne zaboravite, dostupni smo svakim radnim danom od 9 do 15 telefonskim putem: 01/64 70 050, kao i putem emaila: info@centar-lukaritz.com.

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići