Blog

Aktualno

Nova ideja iz kućne radinosti ?

Dragi naši korisnici, stariji, mlađi i oni najmlađi,

zatečeni nedavnim događanjima vezanim za pandemiju koronavirusa kao i nedavnog potresa, odlučili smo vam tipkati i dalje sa nekim novim idejama kako se zabaviti kod kuće.

Nadamo se da ste svi dobro i da se dobro nosite sa novonastalom situacijom, a bez obzira što se ne možemo vidjeti i porazgovarati u našem šarenom Centru, ne zaboravite da mi mislimo na vas te da smo dostupni od ponedjeljka do petka u vremenu od 09h do 15h, telefonskim putem: +385 1 6470050 i elektronski: info@centar-lukaritz.hr.

A sada se vraćamo na našu ideju. ?

Vrijeme koje provodimo kod kuće možemo iskoristiti na stotine načina. ?

Naša današnja ideja je PLES. Dakle, nabacite udobnu odjeću i obuću, zasučite rukave i počnite se gibat gibat uz neke vama drage ritmove.

Na ulicama Andore policajci su odlučili pokazati zube dosadi plešući na ulicama: https://www.youtube.com/watch?v=6vvA8Kw9tEE, pa zašto ne biste i vi isprobali takav ples sa vašim ukućanima?

Pustite mašti na volju i naučite neku plesnu koreografiju kod kuće koja će vam koristiti da budete fit, a pritom da se i dobro zabavite. ?

Ako vam treba dodatnih ideja i inspiracija, možete ih potražiti i na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=JWTyO8npkOQ

Želimo vam puno rasplesanih trenutaka, družite se i zabavljajte se do nekih novih ideja od svih nas.

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići