Blog

Aktualno

Neko novo sutra…

Čini li vam se da se svijet odjednom okrenuo naglavačke? Čini se da se dogodila neka nagla promjena koja nas je prisilila na stvaranje nekih novih životnih obrazaca. Pojavio se virus koji je izazvao lavinu promjena koje su nas natjerale na isprobavanje potpuno novih načina života – škola se preselila u online svijet, poslovni sastanci se odvijaju putem video poziva, namirnice se nabavljaju putem dostave, na ulici nastojimo biti što dalje od drugih ljudi, društveni život se odvija većinom na društvenim mrežama, kao i još mnogo toga.

Svjedoci smo i tomu da se i u zadnjih nekoliko dana događaju određene promjene – dolazi do popuštanja mjera od strane nadležnih institucija. Mjere popuštaju, no istovremeno nas stežu brige o tome što sada. Poznat vam je taj osjećaj? Taj osjećaj nam se javio i prije nešto više od mjesec dana, kada smo se susreli s nečim novim, nepoznatim i nepredvidljivim. Danas se ponovno suočavamo s istim osjećajem zbog novog sutra. Drugačijeg sutra. A ponajviše nepredvidivog sutra, kojeg smo možda do nedavno doživljavali predvidivim. Sada se čini da ono što je jedino predvidivo, je promjena. Nova promjena koja zahtjeva novu prilagodbu.

Sjetite se uzrečice „Promjena je jedina konstanta!“, koja nas s vremena na vrijeme podsjeti da su promjene sastavni dio života. Ponekad su te promjene ugodne, a ponekad neugodne i neobične. Ponekad ih očekujemo, a ponekad nas iznenade. Kakve god bile, od nas zahtijevaju da im se prilagodimo i uskladimo s njima, svatko na svoj način. Upravo tako! Svatko od nas drugačije doživljava promjene te svatko od nas im se na drugačiji način prilagođava. Kako vi gledate na promjene? Volite li ih? Ili vam možda izazivaju neke čudne osjećaje?

Razmišljate li već o nekim promjenama? Jeste li već spremni na neke od njih? Što vas najviše brine? Pišite nam! 🙂

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići