Blog

Aktualno

“Mentalno zdravlje grada Zagreba” web portal

Zagreb, 1. veljače 2022. –  Gradonačelnik   Grada Zagreba, g. Tomislav Tomašević   javno je predstavio pokretanje  web portala  o   mentalnom zdravlju.

Uzimajući u obzir svakodnevni porast rizičnih čimbenika,   ali i činjenicu da su poremećaji mentalnog   zdravlja u porastu, skrb o mentalnom zdravlju jedan je od prioriteta   u radu i djelovanju Grada Zagreba.   Potreba za unaprjeđenjem dostupnosti i kvalitete usluga u području mentalnog zdravlja dodatno se  ukazala tijekom COVID-19 pandemije i potresa koji su pogodili grad Zagreb, a s ciljem zaštite  mentalnog  zdravlja  građana  grada  Zagreba.  Na tragu toga da Grad Zagreb bude mjesto okupljanja svih ideja i projekata, izrađen je  web  portal  koji služi kao centralno mjesto informiranja građana o mentalnom zdravlju.

Ovim web portalom objedinjeni su projekti Grada Zagreba i gradskih zdravstvenih ustanova  na  jednom  mjestu  te će se brojni drugi projekti koji se financiraju iz Proračuna Grada Zagreba u području  zaštite  mentalnog  zdravlja  učiniti  vidljivijima za šire skupine građana.

Pozivamo vas da uživate u virtualnoj šetnji vrlo korisnim i vrijednim sadržajima ovoga portala:   https://mentalnozdravlje.zagreb.hr/

Više o predstavljanju web portala “Mentalno zdravlje grada Zagreba” molimo pročitajte ovdje   https://www.zagreb.hr/predstavljen-web-portal-mentalno-zdravlje-grada-za/177041

Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići