Blog

Aktualno

Međunarodni dan obitelji

Dana 15.05. obilježavamo Međunarodni dan obitelji.

Zašto je obitelj toliko bitna i kako ona utječe na razvoj pojedinca?

Ujedinjeni Narodi su 1989. godine proglasili Međunarodni dan obitelji, a tek je 1994. po prvi put obilježen u svijetu. Dan obitelji obilježava se kako bi se podignula svijest o njenoj važnosti i kako bismo barem malo razmislili o njenom značaju za naš život.

Jednu od primarnih društvenih grupa koja ima najveći utjecaj na sveukupni život pojedinca predstavlja upravo obitelj. Ona je ta koja najviše utječe na razvoj naših stavova, mišljenja i vjerovanja. U njoj se oblikujemo mi, a i naš temeljni pogled na svijet.

Kada bismo jednom riječju morali opisati obitelj, to bi zasigurno bila ljubav.❤

Dan obitelji se svugdje ne obilježava u isto vrijeme, no mogli bismo se složiti da je to dan koji bismo trebali provesti u krugu svojih najdražih.

Hoćete li se odlučiti na zajedničku vožnju biciklom, izlet u prirodu, večer društvenih igara ili nešto sasvim drugo, na vama je da sami odlučite.?  Vjerujemo da zabave neće manjkati. ?

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići