Blog

Aktualno

Ljetni praznici i #ostaniodgovoran

Dragi naši,

evo i ova školska godina je završila. Vjerujemo kako je velik broj djece, a i roditelja predahnuo jer ova školska godina je za sve bila drugačija, a prije svega puna brojnih izazova.

Ljeto djeci donosi značajno više slobodnog vremena – vrijeme za odmor i zabavu, tako da je velik broj dječice s veseljem dočekao kraj školske godine.

Međutim, iako ljetni praznici predstavljaju razbibrigu većini, važno je imati na umu kako je i dalje radi ozbiljnosti situacije s #koronavirusom, izrazito važno da svi ostanemo odgovorni.

Stoga, kada si u kontaktu s drugima, vodi računa o tome da se ponašaš odgovorno. Ne dodiruj lice, peri ruke, održavaj adekvatnu fizičku distancu od drugih i kiši/kašlji u lakat. Ukoliko te boli glava, grlo ili se osjećaš bolesno na bilo kakav način, ostani doma. Pridržavaj se propisanih mjera, koje su tu da zaštite tebe i druge.

Velik broj obitelji ovo ljeto će provesti u Zagrebu. Kako bismo iz ovog ljeta za sebe uzeli ono najpozitivnije u danim okolnostima, za vas smo istražili samo neke od besplatnih aktivnosti našeg glavnog grada, a koje ti mogu biti potencijalno zanimljive :).

  • otvoreni filmski festival Travno
  • Ljetna pozornica Bundek
  • Ljetne igraonice u parku Maksmir
  • Ljeto na Štrosu (besplatne lutkarske predstave)
  • Zvjezdarnica Zagreb

Stoga zapamti, uživaj u ljetu, odmori se i zabavi, ali pritom #ostaniodgovoran!

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići