Blog

Aktualno

Istražujemo dalje… ?

I danas nastavljamo s istraživanjem naših osjetila pa vas, nakon „džungle zabave“ u vašem stanu, pozivamo da naćulite svoje uši i istražite svijet zvukova. ?

Sigurno ste mnogo puta iskusili da vam se od nekih zvukova naježi koža ili digne kosa na glavi, nekad vas prođu trnci koliko vas neka melodija dotakne, riječi neke pjesme vas mogu točno u pravom trenutku razveseliti ili dati utjehu. Vrlo često toga uopće nismo svjesni, a nekad to znamo uzimati zdravo za gotovo.

Pozivamo vas da iskoristite ovo vrijeme za sebe i na zabavan način istražite zvukove i melodije koje se nalaze oko vas, proučavajte što vas privlači, a što vas potakne da prebacite radio stanicu!

U narednih mjesec dana      možete istraživati glazbu kroz zabavan izazov koji smo pripremili za vas:

 30 DANA GLAZBE – IZAZOV 

A za one koje više privlači istraživanje kako pojedini zvukovi nastaju te bi se u tome voljeli iskušati, prilažemo vam i primjere kako izraditi pojedine instrumente, od stvari koje imate kod kuće. ?

https://bosonoga.com/2017/08/31/5-instrumenata-za-najmladje-koje-lako-mozete-napraviti-od-recikliranih-materijala-foto/

https://www.youtube.com/watch?v=7sUNXA4NYKI

Uz želje da se dobro zabavite sa svojim ukućanima, uz što manje lupanja po radijatoru od susjeda, a sa što više smijeha i zabave, pozivamo vas da nam pošaljete svoje playliste, komentare kako vam ide preslušavanje različitih pjesama, kao i slike vaših instrumenata!?

Vaš Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići