Blog

Aktualno

Grupne aktivnosti za djecu i roditelje

Dragi roditelji!

Obavještavamo vas da od ožujka 2018. godine kreću grupne aktivnosti za djecu i roditelje. ?

  • „Mala socijalizacijska grupa“ namijenjena je djeci u dobi od šest do deset godina, koja iskazuju određene poteškoće u vršnjačkim odnosima. Kroz grupe ćemo uz korištenje dramskih, savjetodavnih i terapijskih tehnika, raditi na razvoju komunikacijskih i socijalnih vještina te usvajanju vještina prepoznavanja svojih osjećaja i nošenja s njima. Grupa se provodi kroz ciklus od dvanaest radionica, koje se odvijaju svaki utorak od 18:00 do 19:30h.
  • Grupa za samopomoć i uzajamnu podršku roditeljima djece s teškoćama i roditeljima kronično bolesne djece namijenjena je svim roditeljima koji osjećaju potrebu za sigurnim okruženjem u kojem mogu izmijeniti brige i razmišljanja vezana za svakodnevicu obitelji, čiji najmlađi član ima zdravstvenih teškoća. Grupa će se odvijati dva puta mjesečno četvrtkom od 18:00 do 19:30h.

Očekivani početak grupa je 13. ožujka, 2018. godine, a završetak krajem školske godine.

Ukoliko Vi ili Vaše dijete želite sudjelovati u grupi, molimo Vas da se predbilježite na broj telefona 01/6470-050 ili putem e-maila   info@centar-lukaritz.hr.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj i grupu za koju se prijavljujete.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite. ?

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići