Blog

Aktualno

Dodjela nagrade “Luka Ritz” za promicanje tolerancije i škole bez nasilja

Fotografija preuzeta sa Tporal-a

Dana 12.06.2023. u Ministarstvu znanosti i obrazovanja uručene su godišnje nagrade “Luka Ritz” za promicanje tolerancije i škole bez nasilja Filipu Emanuelu Babiću u kategoriji osnovnih škola i Borni Papu u kategoriji srednjih škola.

Filip Emanuel Babić, učenik je 8. razreda Osnovne škole “Nikola Tesla” Rijeka. Strpljiv, empatičan, desna ruka učenicima od dolaska prvog učenika iz Ukrajine do danas. Zahvaljujući njemu svaki se učenik brzo uklopio u razred. Učenici ga smatraju dobrim prijateljem, veselom osobom koja je uvijek spremna pomoći.

“Za pomoći je potrebno pogledati oko sebe i razmisliti kome treba pomoći. Svijet možemo promijeniti samo zajedno” – Filip Emanuel Babić

Borna Pap, učenik je 2. razreda Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka. Ovaj pozitivan mladi čovjek pokazuje inspirativnu nesebičnost i humanost u svakodnevnom djelovanju. Samozatajan je, skroman, sa snažnim osjećajem za pravdu, prihvaćanje različitosti i nenasilno rješavanje sukoba. Izrazito je omiljen i prihvaćen među učenicima i nastoji biti kreator prijateljskog ozračja.

Posebna priznanja dodijeljena su  Ivoni Švajdi, učenici 6. razreda Osnovne škole Stjepana Radića Čaglin te   Ani Tomašek, učenici 3. razreda Gimnazije Sesvete.

Od srca čestitamo ovogodišnjim dobitnicima nagrade i dobitnicama posebnog priznanja. 🙂

Izvor: Dnevnik.hr

Centar Luka Ritz

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići