Blog

Aktualno

Dodjela nagrade “Luka Ritz”

Godišnja nagrada „Luka Ritz“ za promicanje tolerancije i škole bez nasilja

U petak 12.06. 2020. u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je 12. dodjela Godišnje nagrade „Luka Ritz“ za promicanje tolerancije i škole bez nasilja za školsku godinu 2019./2020.

U kategoriji osnovnih škola, nagradu je dobila Dorotea Horvat, učenica 8.d razreda Osnovne škole kralja Tomislava, Našice te u kategoriji srednjih škola, Luka Prce, učenik 4.b razreda Gimnazije Vukovar, Vukovar.

Nagrađeni Dorotea Horvat i Luka Prce zahvalili su svojim roditeljima, nastavnicima i ravnateljima koji su im ukazivali na razlike između dobra i zla, podržavali ih kad ni sami nisu u sebe vjerovali, poručujući da Luka Ritz nikad neće biti zaboravljen.

Nagrada Luka Ritz sastoji se od skulpture, posebnog priznanja u obliku povelje i jednogodišnje stipendije od tisuću kuna mjesečno, a škola koju pohađa dobitnik Godišnje nagrade dobiva posebno priznanje.

Zbog iznimno dobrih prijedloga dodijeljena su četiri posebna priznanja:

Mariji Brkić, učenici 4.d razreda Osnovne škole Krune Krstića – Područna škola Ploče

Barbari Ružičić, učenici 8.b razreda Osnovne škola „Mladost“, Jakšić

Tinu Pribaniću, učeniku 2.c razreda Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka

Mihaelu Kuzmičiću, učeniku 4.b razreda Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, Zagreb.

Nagrade i posebna priznanja dobitnicima uručile se ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak i predsjednica Povjerenstva za dodjelu Nagrade „Luka Ritz“ gđa. Suzana Ritz.

Čestitamo!

 

Fotografije preuzete sa web stranice Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići