Blog

Aktualno

Zajedno za Petrinju & Sisak ?

Dragi naši korisnici, pratitelji, prijatelji i svi ljudi dobre volje 🙂

ovim putem informiramo kako će se u prostoru Centra Luka Ritz prikupljati pomoć u naravi za stanovnike područja pogođenim potresom kod Petrinje i Siska.  U ovim trenucima kada smo preplavljeni strahom, osjećajem nesigurnosti i brige za vlastiti život i zdravlje te za život i zdravlje naših najbližih, osjećaj nemoći možemo umanjiti tako da se orijentiramo na ono što možemo učiniti.

Stoga Centar Luka Ritz otvara svoja vrata svima koji u ovom trenutku mogu podijeliti nešto od stvari koje bi stanovnicima pogođenim potresom mogle biti od neizmjerne pomoći. Nekad i najmjanje stvari znače jako puno, a malena deka može biti topli zagrljaj i podrška onima kojima je to sada zaista najpotrebnije. ?

Centar Luka Ritz kao ustanova socijalne skrbi će sve prikupljeno proslijediti nadležnim ustanovama koje se nalaze na području Petrinje i Siska.

Naša vrata otvorena su za sve koji se žele uključiti, a prilikom dolaska ne zaboravimo na aktualne epidemiološke mjere.

#zajednozapetrinjuisisak

#budimoodgovorni

Centar Luka Ritz

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići