Blog

Aktualno

10. listopada – Svjetski dan mentalnog zdravlja

Dragi naši,

briga o sebi je važna, nešto što učimo tijekom odrastanja, nešto čemu težimo u odrasloj dobi. Danas poteškoće povezane s mentalnim zdravljem pogađaju sve veći broj ljudi, što je velikim dijelom povezano s povećanom razinom stresa, užurbanim načinom života te nezdravim životnim navikama kao bitnim odrednicama našeg današnjeg načina života. Ove godine puno se govori i o utjecaju okolnosti „novog normalnog“ načina života uslijed epidemije virusa COVID-19, iskustva potresa u Zagrebu, online škole, ekonomske neizvjesnosti i materijalne oskudice – i sve to ima utjecaj na svakoga od nas, bez obzira na dob. Ovim putem potičemo vas na promišljanje o tome koliko i na koji način brinete za sebe i svoje mentalno zdravlje. Pronalazite li svaki dan barem malo vremena da zastanete, osvijestite vlastite misli, potrebe, osjećaje? Vodimo računa o svojem mentalnom zdravlja, makar onoliko koliko pazimo i na naše tjelesno zdravlje i tjelesni izgled.

I zapamtite, mali koraci su i dalje koraci u pravom smjeru, čuvajte sebe. ?

Vaš Centar Luka Ritz

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima.
Politika kolačića | Politika privatnosti

Centar za privatnost

Zatvori

Vaša privatnost

Centar Luka Ritz cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Politika privatnosti

Obavezni
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka također se temelji na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na Centar Luka Ritz. Pročitajte više

Politika kolačića

Obavezni
Centar Luka Ritz. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku), za bilježenje postavki korisnika i optimizaciju dizajna web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Pročitajte više

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići